NATUURPUNT KERN RAVELS BLIJFT NIET BIJ DE PAKKEN ZITTEN
Vanaf zondag 10 januari organiseert het Boshuis een take away met warme en niet-alcoholische koude dranken. De take away opent op zondagen telkens tussen 11u en 17u. Een oldtimer bus zal nu al zaterdag op de parking staan, wijst de weg en geeft info. Afhalen van drank gebeurt in de chalet, maar opdrinken vindt buiten plaats. Er zijn nergens zitplaatsen voorzien. Dit met respect voor de geldende Coronamaatregelen.

Ter plaatse wordt je te gepasten tijde geïnformeerd over de mogelijke heropstart van de activiteiten van Natuurpunt.

Deze actie steunt onze wandelteams Ogentroost en Kwel en Wee die voor Expeditie Natuurpunt een tweedaagse wandeltocht ondernemen. Om te mogen deelnemen moeten ze minimum 1500 euro verzamelen. De opbrengst van deze expedities wordt integraal besteed aan het beheer van de reservaten ‘Turnhouts Vennengebied’ en ‘Kijkverdriet’ in Ravels.
Tot binnenkort!?